en hårig vän sökes.

image48


De randiga från mango,den lilla rysäcksliknande väskan kommer från nordstrom, längst upp till vänster från topshop, den med lappen rabbit för från amazon och hundväskan går att köpa i flera olika hundmodeller här.

Jag har sett ganska så kritsikt på pälsväskor, fuskpäls eller ej, men häromdagen när jag var på myrorna hängde där den perfekta pälsväskan. Den var i svart fuskpäls med en sån där chanel-liknande kedja. Den var något av de finaste väskor jag sett. Långsamt ha ogillande förvandlats till rent ut sagt kärlek. Jag skulle helst vilja ha mangos för nära 800 kr, något jag inte har råd så här nära jul. Men för er alla som vill ge mig en uppskattad julklapp kan ju ta fram era små anteckningsblock och skriva ner ett med stor abokstäver - HANNA - PÄLSVÄSKA. Vad tycker du, fint eller fult, hiss eller diss?

hanna♥

Kommentarer
Postat av: Cily

Fur is the new trend but i think I won't follow it!

2007-12-11 @ 14:23:22
URL: http://lesmod-alitesdecily.hautetfort.com
Postat av: Storm

Vare sig det är fusk eller äkta spelar ingen roll, snyggt som fan är vad det är! FAST, jag hade då aldrig haft samvete att bära någonting pälsliknande. Tanken att det hade kunnat vara min katt eller vännens hund gör mig illamående. DISS:/

2007-12-11 @ 15:30:24
URL: http://pistola.blogg.se
Postat av: Michelle

Vad har du för strl. i din Marc jacobs t-shirt? Tack ;)

2007-12-11 @ 15:56:47
URL: http://beaux.tjejsajten.se
Postat av: Linnea

Jag tycker att pälsväskor är fult. Jag är överhuvudtaget väldigt tvistad i pälsfrågan, vet inte vad jag tycker, varken moraliskt eller estetiskt.

2007-12-12 @ 19:58:44
URL: http://linnealinnea.webblogg.se
Postat av: C

Skitsnyggt! Köpte en för ett tag sen på second hand:)

2007-12-13 @ 19:53:40
URL: http://sockerslynan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0