tvåtusensju år.

divine.jpg

bild- hunnd.se

Årets köp: En svår en. Den första dessutom. Får nog bli den ny skinnjackan. och klockan från Casio.
Årets stilikon: Alla snackar om mary kate. Då får jag också göra det. Sen gillar man ju andra bloggare också. Läs nedan.
Årets favorittrend: Skinnjackan, fransar och wayferers.
Årets plagg: Skinnjackan.
Årets accessoar: En gigantisk never ending halsduk och biga ringar.
Årets hudvårdsprodukt: Helosan. kort och gott.
Årets sminkprodukt: Måste säga concealer. Kan inte leva utan min.
Årets hårvårdsprodukt: Får man säga Face sminkväskor. Det gör jag ivarjefall.
Årets doft: Armani code. mums. Sen är ju christal bright från versace är fin den med.
Årets internationella designer: Luella! Det är kärlek. Och marc. Marc Jacobs, vilken man det!
Årets svenska designer: Acne. Minimarket.
Årets svenska modell:
Svenska modeller är bra tråkiga. Fast jag såg en gammal bild på Mini Anden härom dagen. I en elle från 2001. Hon är snygg hon. Sen sitter jag här med ett gammalt VR nummer. Det nya svenska modelllerna heter artikeln. Sara von Screnk heter en. Hon var också snygg hon.
Årets modeblogg: Emma Nygren, Sigrid är alltid en favorit och sen finns det fler fina. Men alldeles för få orginella.
Årets modebloggshype: Skinnjacka. Lackleggings. Hmm kan göra listan hur lång som helst - maskerad masker, fodral klänningar och kjolar, kjolar och minimarket jackan efter rar skrev om ett.
Årets bästa: Måtte vart Norge. Glömmer aldrig norge. Trots äckliga fiskbullar och att det tog en timme att flyga. London var också trevligt.

hanna♥

ellos. det är kärlek det.

Zooma Jag började gapskatta när jag såg den här bilden. Hon ser ut som värsta bodybuildern. Samtidigt som hon har ett välldans sött ansikte (lite mischa barton). Det är så åttital. Så napoleon dynamite.
Låt oss prata om trevligare saker. Ivarjefall ska jag klicka hem en vit underbar klänning, en 60tals inspirerad klänning, skorna jag pratat om och ett nitskärp med bara en rand. Jag känner mig så rik.Det ä'r första gången någonsin jag fått pengar i julklapp. Så vad ska jag säga. Jag känner mig rik. Men jag måste spara till New York. Då ska det handlas som aldrig förr. Jag tänker jag ett par marc by marc jacobs gummistövlar. vi får se. men shopping ska det bli. Fast lite måste man ju ha i resväskan dit.

hanna♥


decembers sista dag. tvåtusenssjus sista dag. wallins sista dag.

hår 

gammal bild

Idag är det nyårsafton. Som ni antagligen redan vet förstås. Imorgon är det ett nytt år. Ett helt nytt år. Aldrig har man väl upplevt ett tvåtusenåtta förr. Jag har glömt att berätta en del. Sånt där som jag tror att folk bara ska fatta. Jag är på landet. punk slut. Det är därför inga nya bilder kommer. Men jag har tagit kort på dagens klädsel och mycket mer där till varje dag. Så uppdatering får ni på torsdag. Bilder åt det här hållet. eller nåt. och självklart ska jag nu och fixa med det här.

hanna♥

stående i rabatten.


Två fantastiska bilder tagna och illusterade av en av mina favorit bloggar - Krisatomic.

Imorgon tänker jag göra som dessa bilder ovan. Jag har ritat och målat hela eftermiddagen. Ni får kanske se något av mina verk. Men jag lovar att visa vad jag ska göra med pappdockan som jag strax ska klippa. Funderar på att göra ännu fler. Fint ska det bli ivarjefall. Kanske inte lika fint som ovan men nästan. Tillbaka till arbetet nu.

hanna♥


Hanna!Hanna! Du ser ju ut som en modell! (sagt av hedvig)

morris

Årets lögn går till..barabampada..Hedvig!!

Dagens tema idag är konst. Min pappa är otroligt duktig på att rita och måla. Någon gång kanske jag visar ett gammalt verk. På min mammas sida är alla konstnärliga. Min morbror är konstnär och mormor skulle kunna vara det (och så även morfar). Den här talangen nådde inte mina bröder. Jag var ganska duktig när jag var yngre (om jag nu får säga det själv) men sen slutade jag måla och rita. Gjorde väl andra saker. Ändå är det något jag saknar otroligt mycket. Konst är något sådär fantastiskt, precis som att lyssna på sin favorit låt. Idag tänkte jag offra min dag med akvarellfärger och skisspapper. Kanske kan jag bli bra igen. Antagligen inte. Men öva kan man. Titta bara på M i min klass. När vi börja i samma klass var han inte specillt duktig, bra på att rita detajerade saker som trappor och ljuskronor men inte uppseendeväckande bra.  Det var tre år sedan. Nu är han den bästa jag känner. Jag misstänker att han ritar varje dag. Och jag vet att han ritar oavbrutet på sina papper. Så där ser ni -övning ger färdighet.

hanna♥

listalista.

Blev utmanad av Aenigma.

1. What's the story behind the name of your blog and your nickname?

Nannajaja. Jag har aldrig haft något smeknamn eller liknande. Var väldigt ledsen över det när jag var yngre. Ni vet ju hur man brukar säga - kärt barn har många namn. Jag försökte ju få folk att kalla mig saker. Ändå innan jag kunnat komma på tanken att vilja ha ett smeknamn hade jag ett på mig själv. Nannajaja. Så kallade jag mig själv. (det uttalas inte nannayaya utan jaaajaaa). Varken kvickt att säga eller snabbt att lära. Men vad gör det. Jag gillar det.

2. Why did you start blogging in the first place?

Egentligen hade jag ingen tanke bakom det hela. Jag brukade vara typen som hoppar på allt som står i frida utan att ens tänka på det. Sen har jag alltid velat skriva av mig någonstans. Förut försökte jag mig på böcker men tröttnade. I början skrev jag om kändisar, onödigt tråkiga personliga men fortfarnde ytliga saker. Sen började jag på en ny kula plötsligt. Det är då jag säger att jag började blogga. Det var jag och Hedvig som skulle fota. På Gotland var vi visst. Det var påsk, kallt och det skulle så elle-mode-repotage som möjligt ut. Det var då jag insåg vad jag ville blogga om. Jag ville fota fint. Sen har skrivandet kommit av sig själv. Det var nog efter jag började läsa Linneas blogg då jag insåg hur jag ville skriva. Om mode. Personligt men inte om mig. Intressant men ändå inte spännande.

3. What has been your best blogging related experience? What about the worst?

Det värsta var en period då någon trakasserade mig på bloggen. En inte trevlig upplevelse. Personen hade samma ip-adress som någon tidigare påstått sig vara min kompis innan. Det var nästan värre då jag trodde det var en jag kände. Sen slutade det bara.
Det bästa med bloggandet, jag måste bara säga som du aenigma, är de vänner man fått. Då jag märker att folk kommer tillbaka. När någon skriver nåt trevligt om mig på en annan blogg. Då jag helt enkelt känner mig uppskattad. Sen de få beundrar mejlen jag fått har varit välldans uppskattade. Ni ska bara veta hur lycklig jag blev över mitt första. Men det bästa är nog vännerna. punkt slut.

4. What do you think will happen to your blog in 2008?

Förhoppningsvis lär fler människor hitta hit. Sen hoppas jag att bloggen kan utvecklas. Hur vet jag inte och framför allt vill jag ha ännu mer tid att fota. Kanske ni har några ideer?

Tack och hej för mig. Men kanske en lista för Frida, Linnea, Alma och Sigrid.

hanna♥

vem gör våren bäst..

image126


Ellos utbud av klänningar är i särklass bäst. De har lyckats pricka rätt på allt. Det finns 60-tals A-linjeformat, den långa varianten, Betsy Johnsson kopior när det är som bäst  och så där vårblommigt som det ska vara. Skor finns det en bra mix av. Inte allt för många att välja mellan men fortfarande bra. När de kommer till de skor med höga klackar föll jag direkt för dessa. Alla ser ungefär ut som dom. Möjligt vis fulare. Ändå är det ett vinnade koncpet i mina ögon sedda. Ellos är pastell, klassiskt och helt enkelt mkt mkt bra. 

image127


Jag har redan skrivit om H&Ms vår här. Jag var helt tagen först. Jag tyckte allt var helt fantastiskt fint/bra/trevligt/snyggt men ju mer jag tittar och hittar desto tråkigare blev det. Det känns helt enkelt väldigt H&M. Det finns riktiga fynd och snygga grejjor. Men inte saker värda att klicka hem.

Jag lägger definitivt min röst på ellos. Jag vill ha allt därifrån. H&M känns tråkigt. Inget nytt. Bara H&M kör våren igen. Alla kommer köpa. Alla kommer ha samma kläder. Tackar vet jag ellos.

hanna♥

dagens

vänta
37
41

I mitt rum står det en tavla med Nirvana. Just nu står ipoden på Rape me. Jag borde egentligen packa men jag vill bara sitta här och lyssna. Min musiksmak är så växlande. Det är Nirvana, the kooks, babyshambles på ena sidan. Lika ofta lyssnar jag på aqua. Musik är något väldigt intressant. Musikaliska människor är alltid intressanta människor. Det finns en riktigt töntig tjej på min skola som ingen ser. Men två gånger om året ser man henne. Det är på avslutningarna då hon sjunger. Hon är sjukt duktig och man ser henne. och sen är hon bortglömd igen. Men ibland så ser jag henne. och då tänker jag på henne. Hon får glänsa kanske 4 timmar på året. Det är bara hennes tid. Då ser alla henne. Kanske är det bättre än att vara i halvdunkel året om. Kanske.

hanna♥

vacker.


vem annars.

Kommer ni ihåg den här överhypade bilden som alla hade på sina bloggar i mars. Jag gör det. Så där oförglömligt fin. Så där tidlös så att den fortfarande inspierar. Imorgon bitti skulle jag vilja vakna upp med sånt hår. Får väl försöka fixa själv men lycka till säger jag bara. Nu ska jag rita. På dagarna känner jag bara inte för det men när det är dags att sova vill jag bara rita de finaste teckningar. Lyssna här. Titta på bilden. Ja vad ska jag säga. Kategorien finns här för att ni ska bli inspirerade.

hanna♥

varför alla älskar h&m.

image122

H&M har äntligen släppt sin vårkollektion. Inte för att det direkt var på tiden, för det är ju ändå december, utan för att jag vet hur glad och inspirerad jag blir. Allt är så fint. Jag har redan valt ut mina favoriter och jag måste säga att denna t-shirt är något av det snyggaste jag sett. 100 spän kostar den också. Så gott som gratis. På barn avd går det som vanligt att hitta kläder till fynd pris. Bland annat klänningen ovan och skorna. Jag funderar på att ta skorna i båda grönt och rosa. Jaja i sinom tid. Förrästen får man ett par leggings och en vanlig tunika gratis om man beställer före något visst datum. Det ska jag ta och göra.

hanna♥

ny klocka.

0929

casio


En av följande meningar är rolig att läsa.
Idag är jag döligt trött. Idag har jag varit på sjukhuset. Idag har jag köpt klockan jag drömt om i två månader.

hanna♥
ps.
Idag ska jag blogga aktivt. Jag ska bara gå ut med hunden först.

julrean.

09009

09


Julrean måste vara något av den svåraste sporten. Det började hyfsat bra. Det mest irreterande var när jag hitta en topshop klänning som var hur fin som helst. Jag blev yr av glädje. Provade den och insåg att den var så liten så att den inte ens gick att knäppa. Då blev jag en smula deppig. Jag var även på Zara där det fanns de finaste lack skoletterna. Men lack känns ganska tråkigt nu. Vi får se. Jag kom ivarjefall hem med dessa skor ovan och fusk skinnjacka, båda från (älskadeälskade) H&M. Jag är helt kär i skorna. De är blommiga, högklackade och perfekta. Nu ska jag grilla korv i skogen. tingeling

julrean nästa.

image117

Bilder- topshop, alma h, angelica ström, mango och evilout.

Skor - Jag kommmer att leta efter ett par skor som dessa ovan. Vilket beyder att jag vill ha ett par som dessa. Vagabonds JAM skor är helt underbara och slut på de flesta ställen. Men jag ska leta. Viking hunter liknande gummistövlar skulle heller inte sitta fel.
Väskor- En pälsväska skulle sitta fint. Har funnits (finns..?) på topshop och mango.
Kjolar- Vippiga, blommiga, i tyll - you name it! Jag ska ha alla. De finaste kommer såklart från Topshop men det finns ju den där fina tyllkjolen på hm. Du kommer hitta mig där.
Blommigt- Klänningar, kjolar - allt i stort sätt. Blommor is the shit och jag-ska-ha. Vill helst ha daisy klänningen (den rödbruna med blommor från topshop) ovan.
Jacka- kommer inhandla den ovan från H&M diveded. 400 eller 500 kr kostar den, efttersom jag hört det från olika källor är jag inte säker.

Sen är min julrea fulländad. Möjligvis en Anna Corinna väska sådär för 100 kr istället för 2500 skulle inte sitta helt fel..

hanna♥

kärlek till människor.


bild-vem annars.
Ibland blir man helt kär. Smack säger det och så måste man ha. Jag bloggade om den här väskan i augusti, och det blev en del inlägg som kretsade runt den allt. Den kommer från Anna Corinna och är något av det vackraste världen skådat. Jag glömde bort den för ett tag. Men efter den här bilden är den oförglömlig. Men det som i slutet gör bilden perfekt är capen, kjolen, handskarna (som för övrigt är fantastiska) och väskan tillsammans. Ändå är det äkta kärlek jag känner till väskan. Man kan ju hoppas på rea, en overklig dröm.

hanna♥

veckans inspiration.

En ny kategori här på bloggen. Ett fint namn med förhoppnings vis fint innehåll. Det kommer att finnas streetstyle, en veckovis trevlig liten lista med just det namnet ovan och andra trevliga ting. Vi får väl låta framtiden avgöra också vad som kommer visas.

hem 
Tv- Pushing Daisies. Om jag skulle beskriva pushing daisies med tre ord vore dessa blommig, 50-tal och paj. Det är lika inspererande både inredningsmässigt sett som klädmässigt. Tapeter, golv och möbler är i starka färger, och gärna blommiga. Två tjejer har en av huvundrollerna. Oliv som går i 60-tals fodral och Chuck som har underbara 50-tals klänningar, skor och ytterplagg. Ned (huvundrollernas huvudroll i tv-serien) går i sjukligt fina kläder. Absolut värt för killar att kolla in hans klädsel. Sen förvärras inte serien av hur söt han är.
Musik-Blue Foundation. Alltid när jag lyssnar på Blue Foundation känner jag mig så inspirerad. Bästa låtarna är Save this town och End of the day. På deras hemsida kan du lyssna på alla låtar de gjort.
Blogg-niotillfem. Sen niotillfem flytta till tjejsajten har jag börjat besöka och uppskatta henne mer. Inte för att jag är allt förtjust i tjejsajten i sig men de har verkligen fått igång en del mindre bloggar. jaja.

Summan av kademumman. Efter att ha börjat besöka Sandras (niotillfem) säkert 5 gånger per dag och se på pushing daisies har jag börjat överväga att byta stil till då. 50-tal. Inte för att det kommer hända, var inte oroliga. Kanske ändrar mig nästa vecka när jag ser någon annan bild. Högst troligt.

hanna♥

New York nästa

hejdlöstshoppande

bild-teen vouge

Gissa vem som ska till New York, frihetsgudinnan, Soho och moma i april? j-a-g. Lyckorus. Mitt dröm resemål. Åh jag vet inte var jag ska ta vägen. Så lycklig är jag. Nu är julen över vilket gör mig ingenting. Jag ska jul-rea-handla som en galning. Med tanke på hur mycket pengar jag fick i år (första gången någonsin) är jag rik. Det får bli H&Ms bikerjacka, tyllkjolar och vippkjolar i mängder. Imorgonimorgon händer det, butikerna slår upp sina portar! Dessutom tänker jag klicka hem dessa. Om jag bara visste vilken storlek jag bör beställa i. Jag har 36/37 och Vagabonds storlekar sägs vara stora (vilket uppenbarade sig sist jag provade skor där). Så  vilken bör det bli.

hanna♥

Ibland.

onlythelonly


Ibland blir man så fruktansvärt glad. Som nu. Jag vann Elin Kling mobilen med min julglada och smått fula klädsel. En riktig julafton det! Grattis på mig. Ivarjefall så är jag överlycklig. Tillsammans med familj, gottis, vänner, klappar och nu detta är min julafton fulländand!

hanna♥

God Jul
checl

hanna¢¾

dan för dan med en fågel i håret

hehe
2625

kjol-AA, strumpebyxor-H&M, tröja- Acne och halsband-glitter

Absolut inte den bästa bilden på mig men vad gör det. Det är sjukligt jul stressigt. Det ska helt enkelt bli skönt att komma bort en stund genom att gå och köpa de sista klapparna tillsammans med malin. god jul på förhand.

hanna♥

pushing daisies.De tre första avsnitten av Pushing Daisies är på väg hem till min dator just nu.  Jag har sett bilder från serien förut men inte riktigt fattat var de kom ifrån. Nu vet jag. Fotona är fina. Hoppas serien också är det.

hanna♥

nämen vilka kap.

image107 image108

J Dauphin- Shopaholic

Julrean har redan startat på sina håll. Det är något magiskt med designer plagg till nästan normala priser, fajten över vem som får plagget och den "den är min" - stressen. Det är då man kan hitta de bästa, flesta och mest privärda plaggen. Underbara saker man kan skryta om dess fina bakgrund utan att nämna att man köpte den på 70% rea. Den här tröjan ovan skulle jag gärna vilja skryta loss med. Nedsatt från 3000 till 2000. Inte rimligt men ack vad jag skulle köpa den om jag bara hade ett jobb eller nåt liknande. Typ pengar. Och vem skuklle inte vilja ha en kjol med lakrits remmar från Luella. Jag skulle. Den ligger på 1300. Lite mer överkomlig. Väskan nedan kommer även den från Luella. Vacker att titta på. Fast inte värd sitt pris som ligger på kjolens nivå. Latexklänning. Grymt snygg för grymma party nätter. Höga klackar och skinnjacka till. Mums. Tid för Will ferell och elf nu.

image109image110

Luella - Shopaholic

hanna♥

en favorit.hanna¢¾

dagens

Bloggen verkar inte vilja göra mig mycket idag. suck. Nu ska jag till mormor och fira hennes fördelsedag. och lite jul. men bara lite.

hanna♥

the maxi dress.

image105
Klänningar från Asos.com, ellos.se,topshop och halens.

två dagar till jul och vårkänslorna kommer nu. I vår och sommar vill jag gå omkring i fotlånga klänningar. Skönt avslappnat med ett par jesus sandaler (vilket Vagabond får in välldans fina till våren). Jag har alltid vart kristisk till långa klänningar eftersom att jag är så kort men det känns som att det inte spelar någon roll längre. Man ska ju anpassa sina kläder efter kroppen och vad vet jag. Kanske sitter det fin fint på mig kanske inte. Vi får väl se. Jag funderar på att beställa klänning tre. Annars är halens (två från höger)  mycket finare i verkligheten. Fast om jag ska köpa den blir det mot våren. För då har de släppt ett par underbara Vagabond kopior. Vi får som sagt se. Klänningar finns det ju 1000tals av.

hanna♥

ps.
allt jag någonsin drömt om är på rea, what would carrie do? Menmen de finns inte kvar i min storlek. Är det inte så att vagabond är stor i storlekarna?

jullov!

image92

nuärskolanslutslut

minasnällavänner

jullov. finns det något bättre?

hanna♥

lila är färgen.

o742

Underbart lila. Plisserad nertill. Enkel men ack så fin. Billig. Kan det bli bättre? Från Indiska för den som undrar.

hanna♥

nya ting, värkande fötter och önskningar.

 


Idag har jag köpt så mycket julklappar att jag knappt kunde gå. Alla är köpa..utom isas..och malins. Attsicken! Den längst till vänster är ivarjefall mitt senaste tillskott i garderoben. Den i mitten är hemskt fin. Blommig klänning stod ju på önskelistan, kommer ni ihåg det kära mor och far? Ivarjefall ska jag och hunden nu krypa ner i soffan och tugga på en banan, båda två.

ps. På gågatan utanför mig går hundratals barn med facklor. Dom kommer från kyrkan. Dom påminner läskigt mycket om en skräckfilm då dom ska ut och döda någon som gjort nåt orätt..sjungande julsånger.

translation
Today I bought a new the dress. The one on the left. I love it.  Right now I'm going to just lay on the sofa with my dog, charing a banana.
ps. On the street below my house there is right now hundreds of children with torches walking from the church. Spooky, just lika a old horror film.

hanna♥

mysmys, julmarknad och varm choklad.

ragg

fis

h


Hela förra inlägget var bilder på mig. Hela det här får vara bilder på Hedvig. Alla är tagna av mig. Den översta är på gotland, den mellersta i bromma och den undre i skärgården. Tänk vad foton jag tar. Jag gillar mest den översta. Den så väldigt..filmig ut. Ivarjefall ska jag iväg på julmarknad i gamla stan. Förhoppningvis kan jag gå över bro till söder (hur lång tid tar det för den som vet?). Julklappar ska inhandlas, julmust ska drickas och andras varm choklad. mumsmums vilken dag!

hanna♥

en människa.

hår

ono

enmänakss


Jag älskar att forografera. Jag älskar skor. Men efter det kommer foto. Det är något fantastiskt med det hela. Jag tänkte publicera en del gamla foton i ny tappning den närmaste tiden. Har gjort en del fina. Bilderna på Hedvig blev som alltid bäst. Framför allt efter deras lilla make over. Jag är ivarjafall nöjdast med den översta. Mest för att mitt hår ser helt fantastiskt ut, så utseendefixerad som jag är. Det var tacka vare vinden måste jag erkänna. Nä nu ska jag kolla heroes. tada.

hanna♥

julafton.

image87

kofta- little joe, väska - ellos, klänning - american apparel och skor- yestyle.com

På julafton när vänner och släkt kommer skulle jag gärna se ut så här. Det bästa är att det inte är hur ouppnåligt som helst. Koftan från Little joe finns likanande att hitta på lindex för 300 kr. Så lätt som en plätt ur penga synpunkt är det. Nästan ivarjefall. Om man bortser från att det mesta måste fraktas. Tjolavippen på er.

hanna♥

vackra ting från min favorit internet shop.

image86

allt från yesStyle.com

Om jag fick beställa från yestyle skulle dessa ting ovan vara de första att klicka hem. Hemskt billiga och fruktansvärt snygga. Sen är skorna. Så perfekta. Så fina. De bruna påminner lite om dessa 3000 kr skor. De andra är till och med finare. Något man skulle se på tvillingarna olsen.  Kappan är sen en sjävklarthet. Den är för vacker. Kan bara sittta och titta på den. Så fin är den. Man får den för 138$. För en kappa. En kappa för 800 kr! En kappa som dessutom ser ut att kosta 5000 och komma från net-a-porter. Den vita ser ni själva hur fin den är. Kjolen är precis vad jag har letat efter, och 35$ är bättre än vad jag skulle kunnat hoppas på. Jag letat alldeles för länge efter en skinnjacka och jag måste säga att den här är en av de snyggaste jag sett. Hoppas på mellandags rea. Hoppas på en beställning. Jag önskar jag var rik och över 18. Då skulle jag shoppa loss. Alldeles för ofta. och varje dag. Det vore nog inte så bra vid närmare efter tanke. Jag bör nog förbli fattig och 14.

hanna♥

någon bör göra något.

0714

kofta- antonie plus alison, skor - skopunkten, kjol-mango och halsduk- h&m.

Kan inte någon göra något åt årets julkalender. Jag hatar den. Jag hatar elfrid. Usch. Den får mig att må dålig Kan man inte visa repriser av förra årets (lassemajas), sunes jul och greve holms. Kanske när karusellerna stannar med. Jag saknar att sitta varje morgon och njuta av en julig, mysig julklaender. Istället sitter jag där och stör mig på den där elfrid. jaja nu ska jag sluta gnälla. det är ju ändå nåt sorts snölikanande på marken.
Lyssna på den här och bli glad som en lärka.

hanna♥

önske ting.

openureblindeyes


Jag önskar jämt så mycket. Alldeles för mycket. Jag vill ha en julklänning. Fast jag behöver faktist en. Nästan. Den här vore fin. Frågan är om man ska satsa på en vinröd eller fint lila. Sen vill jag har en randig tröja. Klassiskt vit och svart ska den vara. H&M herr har en del bra. Fast inte tillräckligt bra. Jag är kräsen av mig. Mina pengar bör investeras i vettiga och nödvändiga saker. Fast det nödvändiga kan vi stryka. Sånna plagg är dom tråkiga. och tråkiga plagg vill vi ju inte köpa. Så vad säger ni, vinrött eller lila?

brakedance

hanna♥

the moving fingers.

klick
jagärfärgochglad
svartochvitärjag
themovingfingers

dagens låt
Bad Cash Quartet - Dirty Days

hanna♥

det värsta som hänt världen, modevärlden.

75


En gång sa min lärare, när jag var väldigt liten, att det finns dom här hemska och glada tillfärllena vi aldrig kommer glömma. När berlin muren revs var en av dom och elfte september var ett annat. Att Posh är Marc Jacobs nya musa och ansikte utåt är modevärldens svar på elfte september. Som en bomb krashade det och är numera skrivits om de flesta tidningar. Daniel Björk som skrivt artikel ovan har lyckats beskriva Posh så bra som det går - "Victoria Beckham - kvinnan som suger upp varje trend innan den hunnit lämna skvallermagasinet Grazias sidor men misslyckas ständgt i utförandet.". Så sant. Ändå hyllas Posh av så många. Jag önskar att det var alla vardags människor som håller sig utanför modevärlden och som kanppt har öppnat en Elle i sitt liv som dyrkar henne som sin husgud. Ändå är det bara inte de. Jag vet att Aftobladet förra året belönade Posh som årets bäst klädda. Jag trodde ärligt talat att jag skulle spy. Jag minns det fortafarande då jag såg detta med förfäran. Posh kampanj för Marc kommer då vara nåt oförglömligt. Oförglömligt på ett inte positivt sätt. Fast än har vi inte sett ett. Men det som stör mig mest är att det är just Marc Jacobs. Inte Gucci, Guess eller Roberto Cavalli (glam all over!). Utan Marc Jacobs, min absoluta favorit desiger någonsin. Så olik Posh på alla sätt. Hur tänker han? Varför ingen annan av de 1000 andra fashionabla kändisarna (om man nu kan kalla Posh fashionabel). Vad är det för värld vi lever i, nu tror jag att jag ska gå och kräkas. Jag har helt enkelt tittat på för många bilder av henne på google.

hanna♥

1 dröm.

image76

bilden är tagen från en av mina favoit bloggar - Krisatomic.

Om jag fick välja ett par skora som jag skulle kunna ha på mig resten av  mitt liv så vore dessa dom rätta. Sandra från niotillfem har ett par. Jag är avundsjuk. Först hade Krisatomic dom. Redan då var jag avunsjuk.  De kommer från Chloe och kostar bara  3000 kr. Finns här om du skulle få för dig att göra mig till världens lyckligaste människa. Om du nu skulle få för dig det.

hanna♥

idag.

svartochvitwe 
mönstbrakedance
sor


nanagussi
färgmej

hanna♥

151207

heting

halsduk, nitskärp och jacka - H&M, skor - skopunkten, kjol/klänning- Indiska och skjorta- Ralph Lauren.

När jag ser den här bilden vill jag ha nya skor. Klassiska, dyra och med bra kvalitet som ett par från Hope. Ett par hope skor skulle allt sitta fint. Jag gör förrästen min favorit pose ovan. Grr..som vi brukar skratta åt vår gympalärares flecetröjor. Samma dag ut och dag in. Det är verkligen grr..

hanna♥

en lördag.Nu ska jag sätta på breakfast at tiffanys och klä på mig. trevlig dag, jag återkommer.

hanna♥

då och nu.

freak

onlythelonly

baravicoola

hwj

sembla

4220

Lite insperation. Jag känner mig helt tom på sån. Sen ser jag dessa bilder. Hur full jag var av sånt då. Ändå var det inte så länge sen. Jag känner mig så grå nu. Speciellt när jag tittar på alla gamla sommar foton. Vad kul vi hade då. Det var sommar. Man behöve varken tänka på skolan eller sitt utseende efter som det helt enkelt var sommar. Solbrun och med bara ben. Sånt bör livet vara. Jag kan knappt vänta tills jag är brun och blond igen. Tills vidare får jag väl gå har med mina ringar under ögonen, stirriga blick och eländiga kläder.  Inte ens den bästa låten kan pigga upp en under en fredags kväll då man sitter ensam hemma och facebook och gamla bilder bara gör en deppig. Jag ska ha en super helg med klädsamma och fägglada kläder så som det borde vara, har jag bestämt.

hanna♥

julkul.

image61 image62 image63


Jag skrev på min önskelista böcker. Ovan är några fina som jag gärna skulle ha i paketet. Trodde först att jag skulle bli en hårda paket motståndare men hjälp så gärna jag vill ha en bra deckare, en romatisksk klassisk roman och framför allt Style A to Zoe.
 
Ni måste kolla in den här länken med Chlöes stil. Helt underbart. Plötsligt, som genom ett trollslag, känns musse-tröjan hetare än någonsin efter ha sätt chlöe i sin. Linn skrev om musse-tröjan för inte så länge sen och det kändes inte heller så lockande. Men kändisarna sätter ju trenderna. Det är de som skpar ha-begären brukar man ju säga. Den här gången funkade det på mig. Jag-vill-ha-en-musse-tröja. punkt

image64

hanna♥

hur kommer det sig att alla finner en fin.

image60

bild snodd från Elenor.

Alla hittar den rätta känns det som. Ja vi pratar så klart om fuskpälsar. Elenor här ovan fann en till ett pang pris precis som alla andra som verkar fynda sina gör. Jag är typen som aldrig hittar just det jag letar efter, utom när det kommer till H&Ms stella liknanade kofta. Alltid då jag har på mig den på bloggen får jag kommenaten "åh du fick tag på den!". Själv tycker jag inte att den känns så häftig längre. Den bara är. Kanske är det så att de som ville har den får samma känsla som jag får varje gång som jag ser någon på en blogg stå och posera med sin fina fuskpäls precis som de gjort 10 gånger förr. När vissa ser h&m kopian rycker det i deras shopping nerv och de vet att dom inte kan få den. Så är det när alla hittar sina fina pälsar, nästan alltid på rea, till ett extremt pris eller second hand, då rycker det som bara den i min shopping nerv.
Någon som vill stilla min shopping nerv?

hanna♥

free hugs.Den bästa ideen på länge. Kramkalas på er alla.

hanna♥

dream a little.

fruk
Pälsväskor- mango, topshop och amazon, skor - net-a-porter, kjol - evilout och t-shirt-H&M.

Idag skulle det inte fel att slänga en pälsväska över axeln. En randig tröja, ett grymt snygg vippig tyllkjol, en skinnajacka och ett par mc insperade skor på det så skulle dagen vara gjord. Enkelt och ack så snyggt.
Jag frågar frågan igen - vad tycker du om pälsväskorna?
jag är kär. punkt

Jag har snackat och lagt upp en del videos - ja vi talar om musik - på bloggen? rätt eller fel? Ivarjefall kan du lyssna på ett av mina favorit band här. Blue foundation heter de och om jag fattat det rätt kommer de från Danmark. Lyssna på end of the day och framför allt save this town. Antagligen kommer du bli lika fast som jag. På tal om musik kan jag tipsa om Alanis Morissette - Ironic. Påminner inte hon hemskt mycket om den mörkhåriga tjejen i A-teens. Låten känns lite början av 80-talet. Ni vet sån där som är med i en klassisk 80-tals film som man borde ha sett men inte har.
todilo

hanna♥

hunt.


Är ute efter en lite för lång randig t-shirt som blir som en klänning. Någon som vet vart? Lite som Lykke LI har i videon ovan.

hanna♥

dagens

butifellinloveontheseasidegiigle
menmenåhh

Klänning- MQ, halsduk-H&M, skärp - någonstans och väska - marc.

Idag är jag så trött så trött, precis som alla andra dagar. Ser ni att jag har ett nytt lack, nagellack dåra. Hemskt fin mörkröd färg. Från nivea och säkert tio år gammal precis som allt annat i vårt badrumsskåp. Jag fick VG i två ämen idag. Gladglad. Ivarjefall då jag trodde att jag knappt skulle få godkänt på ena. Nu ska det firas med ännu lite mer pepparkakor och lussebullar. Och kanske nåt nyttigt till det, men troligen inte.

hanna♥

två favoriter.Två favorit låtar just nu. Överst - the kooks och undre- the knife.
För övrigt gillar jag inte the knife en jag är helt kär i den här låten!

hanna♥

nämen tomte, kan jag lägga till lite?

image503
gammal bild

Glömde visst de nästan viktigaste punkterna på önskelistan.
Måste lägga till en pälsjacka och blommiga ting. Blommiga kjolar och klänningar. Det ska vara små blommigt och färgglatt. Tänk bara så fort våren kommer komma med bara lite färg och blommor. Om det ändå vore så..

hanna♥

saker som skulle få mig att tjuta av glädje.

Nu börjar julen närma sig.  Jag har skrivit säker 10 listor redan och här kommer ännu en.

 • En vippkjol - midnattsblå, vit, grön eller svart. Jag blir överklyckig av alla sorter.
 • Ett par nya gummistövlar. Jaa ja vet att jag har ett par men åh vad jag skulle vilja ha ett par hunter liknande från viking.
 • En skinnjacka i biker modell står fortfarnade högt på listan. Fortfarnade.
 • En väska - en hårig en. Gör mig överlyckig och ge mig en hårig väska helt enkelt.
 • En klocka. En från Casio. Så jag har tjatat om den.
 • Böcker - klassiker som jane Austen.
 • Filmer med mördande intriger.
 • Skor skor skor. Helst av allt vill jag ha de omtalade från Vagabond. Som jag har drömt om dom..
 • På tal om skor..kommer ni ihåg Marc by Marc Jaocbs skorna jag har tjatat om i evigheter. De finns kvar på blocket i min storlek.
 • En ny morgonrock. Behövligt. Min nuvarande har ett stålmannen märke på bröstet. Inte så kul.

Nu vet ni precis vad jag vill ha. Vad vill du ha?

hanna♥


en hårig vän sökes.

image48


De randiga från mango,den lilla rysäcksliknande väskan kommer från nordstrom, längst upp till vänster från topshop, den med lappen rabbit för från amazon och hundväskan går att köpa i flera olika hundmodeller här.

Jag har sett ganska så kritsikt på pälsväskor, fuskpäls eller ej, men häromdagen när jag var på myrorna hängde där den perfekta pälsväskan. Den var i svart fuskpäls med en sån där chanel-liknande kedja. Den var något av de finaste väskor jag sett. Långsamt ha ogillande förvandlats till rent ut sagt kärlek. Jag skulle helst vilja ha mangos för nära 800 kr, något jag inte har råd så här nära jul. Men för er alla som vill ge mig en uppskattad julklapp kan ju ta fram era små anteckningsblock och skriva ner ett med stor abokstäver - HANNA - PÄLSVÄSKA. Vad tycker du, fint eller fult, hiss eller diss?

hanna♥

sjukling där

image47
bild- gammal från hjartahanna.webblogg.se

Gick precis hem från skolan. Jag har feber, halsen värker och jag rosslar som bara den. Ögonen svider och jag fryser. Jag börjar nu undra om inte jag borde skaffa en gnäll kategorie på bloggen trots allt! Det var ivarjefall helt okej dom två lektionerna jag gick på. Imorgon är det prov och jag kommer vara där igen. Men nu ska jag bara lägga i soffan med duntäcket, sätta på en spännande deckare som jag bara sett 10 gånger förr och läsa senaste elle och cosmopolitan. Cosmo som ligger på bordet brevid mig har en väldigt intressant artikel - de nya stilikonerna. Inhållande Daisy Lowe, Pixie Geldof och cory kennedy. Inget får en att känna sig så vardags lyxig som ett par bra tidningar. Nu ska jag kila till soffan, adjökens för några timmar eller så.

hanna♥

en fågel viskade i mitt öra.

image46
blå och vit kjol från Topshop och resten från evilout.com skulle jag tro, rätta mig om jag har fel
!


Han sa att vippkjolar var ett måste. Jag är kär kort sagt, i vippkjolar dåra. Så perfekta. Jag borde inte men jag känner en sån dragingskraft till alla dessa ovan. Så perfekta. Om det inte vore så att den gröna och svarta var för 2-åringar skulle jag klicka hem dom utan att blinka. Nu är dom för 2-åringar, var är inte jag två. Annars är den blå en riktig puddig. Något att dagdrömma om. Eller rättare sagt - redan gör.

hanna♥
-hjartahanna.webblogg.se

vintersol.

image45

Sockor - topshop, gummistövlar - Hunter, skinnjacka - josefssons, solglasögon - fredflair, body- american apparel och barnkjol- evilout.

Alla dessa ting skulle jag vilja äga. Tänk att vandra runt i sina bekväma gummistövlar på landet, i stan, på tomten och skydda sig från vårsolen iförd ett par wayferers kopior. Ett par värmande sockor att ha i gummistövlarna och en kofta skulle ju behövas för att hålla värmen under skinnajackan, den perfekt korta kjolen och bodyn med en klädsam ryggurringning.
Min föräldrar/vänner/syskon/släktingar från ideligen vad jag önskar mig. Svaret är den samma varje gång - men kolla på bloggen da! Jag skulle aldrig visa något på ett kollage som jag verkligen inte ville ha, tvärtom. Det mesta jag visar är ena riktiga ha begär.

Prova förrästen det här, såhär mycket har jag inte skrattat på länge - mina favorit personer samlade - napoleon, jag, mallanballan och selma.

hanna♥
-hjartahanna.webblogg.se

musik.Nu bör jag återgå till min bok. Det pirrar i hela magen, så bra är den. Den har allt - romantik, spänning och ett olöst mysteríum utan någon kitty känsla.

hanna♥
-hjartahanna.webblogg.se

det finns trend plagg och sen finns de som aldrig dör ut.

myspys


Det finnns dom plagg varenda männsiska borde ha i sin garderob. En svart halsduk är en sådan. Jag köpte min idag. Åh vad kommer att användas. På tal om odödliga plagg så finns det faktiskt inte så många. Det finns de svarta pumpsen, den lilla svarta, trenchen och ridstövlarna. Där tar det stopp på odödliga plagg jag kan komma på. Trender är bra konstiga, det vi tyckte var grymt snyggt tex 2002 (jag tyckte om virkade mössor som slutade ovanför öronen och glittriga utvänga jeans) skulle jag aldrig sätta på mig nu. En trench och ett par pums var snyggt för 10 år sedan och lika så om 10. Det är bra konstig det.

hanna♥
-hjartahanna.webblogg.se

men hanna, har du börjat leka med dockor igen?

hehe

klänning- lindex, kofta- hittade släng i huset, skor-fynd, väska-marc jacobs och barn- funnen i en låda.

Jag hann! Dockan blev klar igår och jag är super nöjd. Javisst, syslöjdfröken gillar aldrig nåt jag gör men för en gångs skull gör jag det. Nä nu ska jag studsa iväg till skolan som en bumbibjörn. Egentligen börjar vi inte förräns 11 men vi pluggisar ville börja lite tidigare. Haha skämta bara. Nä men jag måste bli klar med bilden så nu måste jag kila. Todilo

jagochmindocka

hanna♥
-hjartahanna.webblogg.se

love is all around me.

hejhej


Älskar love actually. Älskar romastiska komedier och jul. På tal om jul, pepparkakor är hemskt goda! Framför allt mammas, tyvärr är hon en riktig snåljåp. Får inte mycket pepparkakor. Ivarjefall inte före jul. Nu är det tillbaka till filmen tid. och tyvärr tillbaka till syslöjden (ett arbete jag måste slutföra) tid.

hanna♥
-hjartahanna.webblogg.se

veckans blogg- xyl.blogg.se

image40


En av mina absoluta favorit bloggar är xyl. Jag hittade xyl genom bloggtoppen för ett tag sen och har vart fast sen dess. Matilda tar de härligaste fotona och bär de finaste kläderna. (jag tyckte att brokadkjolen från H&M var hemsk innan jag såg matilda i den, nu är jag helt galen i den och har letat lika galet efter den.) Något du inte får missa helt enkelt. Besök Matildas blogg här. Jag kan garantera att det inte blir ditt sista besök där!

hanna♥
-hjartahanna.webblogg.se

dagens

ojoj

Väska och t-shirt- Marc jacobs, skor-fynd, jacka- H&M barn och kofta- hittad på räcket.

Så här ser jag ut dagen till ära. Dessutom bjuder jag på min garderob, skohyllor, två väskor och mina porslinsdockor som bakgrunds motiv. Nu ska jag fixa julkänsla med hjälp av pepparkakas bak. Egentligen måste jag plugga till provet imorgon men sånt är ju inte kul. kramkalas på er

hanna♥
-hjartahanna.webblogg.se

vinterkyla.

0454

0460

0469


Vart är julen? På bilderna ser allt bara höstlikt ut, till och med lite våraktigt. Imorse när jag vaknade upp till julkalendern hade jag en julkänsla i magen men när jag tittade ut på den smältande frosten försvann den lika fort som den kom. Vart har julen tagit vägen? Jag saknar snön, pepparkakorna, julpyntet, julkalendern (en bra en dåra) och myskänslan i magen. Nä nu måste jag fixa lite julpynt, och förhoppningsvis julstämning.

hanna♥
-hjartahanna.webblogg.se

en dröm

image35
De fantastiska skorna från Chloe, den välldans omtalade kjolen från Topshop, finare fjäderörhängen får du leta efter, peruken kommer härifrån och tröjan från Topman.

Nu ska jag ut med hunden. Dessvärre inte iförd denna klädsel.

hanna♥
-hjartahanna.webblogg.se

ett hem.

småsmåhem

bilder tagan från krisatomic

Jag skulle gärna göra om mitt rum. Jag skulle gärna ha storblommiga tapeter i rosa kulörer och stor blommiga ting brevid som inte matchar på något sätt. Fin tavlor på väggarna och en stor brasa skulle även det sitta fint. Som i en sagovärld. Tänk att bo i ett litet sagohus. Nu glömmer jag visst att det här är en så kallad modeblogg. Fast tänk bara vad trevligt det skulle vara, att bo i ett storblommig rum.

hanna♥
-hjartahanna.webblogg.se

vart sjutton kan du vara?

vafhände
bild: am lul

Min Las Vegas tröja har gått och gömt sig. Min favorit älsklings t-shirt är förvunnen. Den har hängt på räcket till trappan, kanske en förbipasserande tjuv som tatt den. Sur är jag allt, den är ju använd endast en gång sen jag fick den. Nä nu ska jag och gabbi ut och gå. Den där hanna gnäller kategorien kanske skulle sitta rätt ännu en gång.

hanna♥
-hjartahanna.webblogg.se

batman, det är grejer det.

ochsåäven


Och så även rosa ting på kinder och läppar. Till blev det ett nitbälte och AA liknande kjol. Skönt avslappnat för den som inte vart utanför dörren idag.
Jag har förrästen gjort det här om och om igen den senaste halvtimmen. Tydligen har jag och Ashley olsen, Angelina Jolie och Grace Kelly en hel del gemensamt. Det roligaste kommer nu...Malin, du ser ut som Gini i Harry Potter filmerna haha. Heddi, du ser ut som Christina Ricci. Tänk vad roligt man kan ha det. Nu ska jag återgå till min mkt spännande bok- jane Eyre.

hanna♥
-hjartahanna.webblogg.se

idag önskar jag.

skiss


Att jag var en smula friskare, hade vinröda strumpbyxor att sätt på mig, en fin sagoklänning i garderoben och rött fint hår. Fast imorgon kommer det nog vara andra önkningar högre upp på listan. Jag har heller ingen aning om vad jag ska sätta på mig. garderoben känns så stor och tom, det kan ju bro på att alla kläder ligger i en enda stor hög. Ivarjefall så vill jag kobinera den nya faded t-shirten med en stor svart halsduk, något alla bör och lär ha förutom jag och mina färgglada sjalar. Jag borde förrästen starta en "gnäll-kategroie" för mina inlägg.
Min blogg har ännu inte fixat sig. suck.

hanna♥
-hjartahanna.webblogg.se

kära tomten.

image27
 • Klassiska böcker och filmer. Jane Austen, Bronte och Agatha Christie i bokform. Klassiska filmer med mördande intriger och 80-tals klassiker, så som Breakfast club och footloose.
 • Topshops midnattsblå tyll/vipp kjol är för underbar. Magknip underbar.
 • Ända sedan jag såg Linneas underbara armaband har jag önskat mig nåt liknande. Det här kommer från Cocoo.se och har inte realasats än vad jag vet. Jag har förrästen 20% rabatt där så den som känner för att ge mig nåt därifrån så säg till! ;) psst. det här var till och med finare, här!
 • Blommiga klänningar - blommor - vårens trend och min för stundens stor kärlek. Klänningar - det bästa som finns. Topshop har de finaste varianterna.
 • Det underbara armandet från Angela Gotborn skulle sitta fint. Finns att hitta här.
 • Skorna i mina drömmar (om vi inte tänker Marc) från Vagabond. I vår blir de perfekta. Finns att finna på Vagabonds hemsida.

 hanna♥
-hjartahanna.webblogg.se


fredag hela veckan hemma hos hanna.

hoppii
enhf


So little time so much to do, det måste vart den sämsta serien någonsin med det bästa namnet! Hmm den kanske inte hetta så till och med.

hanna♥

älskade och åter älskade.


bilder snodda från feber.se

H&Ms vårkollektions bilder har släpps och jag är..förstummad. Mest av skorna och sen av bild 4. Precis så vill jag se ut i vår. Nästa sak som jag lade märke till var barabamapada solglasögonen. Sånna glasögon jag letat som en tok efter. Självklart var H&M inte sent ute att göra fint. Feber skriver själva att H&M verkar ha inspererats från Phillip Lim, Acne och Prada. Summan av kademumman är ivarjefall ha-begär och kärlek. Kärlek till H&M, ha-begär till alla vackra plagg ovan.

hanna♥
-hjartahanna.webblogg.se

disco fever.

fever

Det blev inte en Velour. Det blev en MQ. Nöjd är jag ivarjefall. Det ser lite konstig ut på bilden, eller så beror det på mitt ansikte. Det blev en liten makover. Min bror sa disco och vickade på höfterna. Vardag säger jag. Så där perfekt vardags elegant. 

Bloggen har inte fixat sig, jag blev lite desperat. Jag kan inte leva utan min blogg haha. 
Ni kanske underar varför bloggen heter N A N N A J A J A. Det var ivarjefall vad jag kallade mig själv i mina tidga år. nannajaja

hanna♥
-hjartahanna.webblogg.se

dagens

dagens


När min egentliga blogg inte funkade sist tog jag denna blogg som undanflykt. Nu är jag tillbaka! Bloggen kan inte ladda upp bilder men  den här kan.

hanna♥

RSS 2.0